Kleuren Trends Najaar Winterjassen 2013 Winterjassen 2014

Er gaat niets boven inspirerende kleuren die je vrolijk  het najaar en winter door laat komen. Om in de stemming te komen voor een nieuw seizoen hebben we de kleuren die helemaal trendy zijn dit najaar en winter met wat voorbeeldjes bij dit artikeltje gezet.  Langzaam komt de winter binnen geslopen en dat merk je aan de temperatuur die aanzienlijk zakt ten opzichte van een maand geleden. Dit is een goede tijd om inspiratie op te doen welke kleur Winterjas je deze winter zou willen gaan dragen. Volgens de trendsetters van de fashion zijn de onderstaande Kleuren de meest gangbare kleuren die je zal zien in de Winterjassen, maar natuurlijk bij andere winterse kleding. Zoals je kunt zien zijn de kleuren onderverdeeld voor dames en heren.

De winterjassen 2014 of najaar 2013 zullen de kleuren hebben zoals aangegeven foto’s laten zien.  Welke kleur trekt jou aandacht? is het de khaki die je goed kunt combineren met donker blauw. Of ligt jou voorkeur toch bij een échte warme winterkleur zoals chocolate (chocolade)… Krijg jij ook zin in een Lekkere Warme Kop Chocomelk, met een toefje slagroom natuurlijk.

Hieronder zie je de kleuren en nuances die ook gebruikt zullen worden in de heren fashion dus ook in de winterjassen of jacks.

Gaat het dit jaar een fel gekleurde jas worden? of is meer de basic kleur Jou ding? Aan de kleuren zal het niet liggen, er zijn keuzes genoeg van basis tot de meer uitgesproken kleuren.

Dit jaar is er een uitgebreide keuze mogelijkheid wat betreft de kleuren. Als je voor de basis tinten zal kiezen zoals het grijs in zijn verschillende nuances of het beige ook een bekende uit de basis reeks, vergeet niet het gewone zwart, deze kleuren zijn makkelijk te combineren met de wat uitgesproken kleuren. Die je kan combineren met de echte meer uitgesproken kleuren. Kleur van het jaar zou Emerald zijn volgens Pantone’s fashion, dit is een bekende op het gebied van (kleuren)trends.

 

Zoals je hier boven terug kan zien zijn er genoeg keuzes wat betreft de kleuren en dit zal het misschien niet makkelijker maken en keuze te maken. Maar slagen zal je zeker. Of je nu voor de ‘veilige’ kleuren gaat of de meer uitgesproken kleuren als je het maar Lekker Warm de Winter door komt met een nieuwe Winterjas. Kijk eens rond bij verschillende aanbieders op de site om op verschillende ideeën te komen wat voor winterjas er voor jou tussen zit. Kijk eens bij een aanbieder waar je écht nog nooit hebt gekeken en misschien brengt je dit op andere inzichten wat betreft de winterjassen. Succes