Over Ons: 

Het is onze bedoeling om voor jou te iets te kunnen betekenen op deze site. Wij proberen je tips te geven  hoe het beste een winterjas kan uitzoeken die bij je past, verzorgen van bepaalde materialen, welke trends er komen en zijn en we zorgen dat er op de site leuke aanbiedingen staan voor leuke trendy winterjassen.

We hebben op de site winterjassenverkoop.nl verschillende aanbieders verzameld die alleen de winterjassen zal aanbieden via de linkjes die wij aanbieden, voor dames, heren maar ook voor kinderen. Jij als bezoeker kan rustig selecteren waar en welke aanbieder je zal selecteren. Je selecteert de desbetreffende link op de site en komt bij de specifieke aanbieder van de winterjassen, heeft deze aanbieder niet wat jij hebt selecteer je gewoon een andere totdat je je keuze zal vinden. Informatie over de aanbieders zullen we in de loop van de tijd op de site vermelden, zodat je weet waar je aan toe bent als je een winterjas besteld en wat de eventuele voorwaarden zijn.

Laten we even duidelijk zijn dat we GEEN VERGELIJKINGSSITE zijn, we zullen geen van de aanbieders met elkaar vergelijken, van dit soort sites zijn er immers al genoeg. Ook zullen we niet alleen maar voor een aanbieder gaan die de winterjassen aanbied, dit is nutteloos en geeft geen meerwaarde als site. (dit vinden wij)

We hopen dat je gebruik zal maken van de site en dat je het net zo handig vind als wij.

Als je tips, opmerkingen of wat toch écht nog op deze site moet komen, laat het ons dan gewoon weten met onderstaande formulier. We zullen je zeker antwoord geven.