Winterjassen 2015

De Trendy Kleur van nu is Aluminium of te wel Grijs

De boodschap voor dit seizoen lijkt te zijn ‘Go for Gray’ Ga voor grijs… In al zijn variaties van licht tot donker grijs. Vooral de tint aluminium (grijs tint). Lange jassen met de kleuren grijs, maar ook in combinatie met geel voor versiering van de jas. Stoffen gewatteerd-achtige jassen in verschillende in combinaties van andere stoffen. Grijs zal dit seizoen zeker domineren wat betreft de kleur voor de Winterjassen.

Maar vergeet ook niet de Kleur Marine Blauw deze kleur zal naast de grijze tinten ook duidelijk aanwezig zijn in het fashion beeld. Mooie Donker blauwe jassen in combinatie met verschillende stukken zwart,  glimmende stukken zwart. De verschillende kleuren Royal Blue (Marine Blauw) en Bright Cobalt . Een Mooie Parka met Marine Blauw pailletten gevoerd met imitatie bont met eventuele leuke bewerking van de kleur grijs..

De kleuren wit en Zwart zijn altijd favoriet gebleven en zullen dan ook dit seizoen weer aanwezig zijn. De kleuren kunnen gecombineerd worden met de Kleuren die dit seizoen helemaal hot zijn zetten. Ethereal zwart zal je veel terug zien bij de jassen, maar ook andere kledingstukken. Het is net even een andere kleur zwart… Bij verschillende Jassen zullen verschillende patronen terug te vinden zijn van Goud, gouden ritsen en naden. Is goud jou kleur? Dan is dit seizoen ook Jou seizoen. Je kan gerust een jas in de kleur goud dragen dit seizoen. We mogen de kleuren Aurora Rood en Sangria niet vergeten te melden, dit omdat ze gewoonweg dit najaar en winter veelvuldig aanwezig zullen zijn in vooral dames jassen. De kleuren geven een glamoureuze en sprankelend effect aan het kledingstuk.

De kleur geel is meer voor de dames die lef hebben om met deze uitgesproken modieuze kleur jas te lopen. Het is een zonnige kleur, die zeker opvalt. Je zal de kleur tegen komen in verschillende schakeringen van ‘mistig’ geel tot aan het felle uitgesproken geel. Wat dacht je van Orchidee tinten, we noemen het maar het paars, van harde donkere paars tot het lichte.De kleur zal je zeker terug vinden in het najaar, winter en voorjaar. Het is hele eigentijdse kleur die in verschillende kledingstukken zal verwerkt worden.

Oranje is de kleur van Nederland, maar nu is het eindelijk dan zover om het ook als ‘dagelijks’ kleur te dragen. De Elegante Cognac bruine jas is eigenlijk altijd al helemaal hot geweest, wat het probleem was dat ze niet meer zo goed voor handen waren. Dan komt het nu even goed uit dat deze kleur voor de jassen terug is om gedragen te worden in verschillende vormen. In lange vorm als parka of als korte jas of als een Faux Fux achtige bodywarmer. In combinatie van de kleur beige geeft het deze kleur een elegante uitstraling. We zijn nog lang niet uitgeschreven over de kleuren omdat er nu eenmaal veel mooie kleuren zijn die helemaal hot zijn dit seizoen. De kleur Cypress Groen is zo’n kleur die lijkt makkelijk te combineren met verschillende andere kleuren die we eerder beschreven. Groen met Zwart, Groen met Oranje?, combinaties zijn er genoeg.

We hebben wat foto’s bijgevoegd zodat je zelf kan zien welke kleuren jou kunnen aanspreken en misschien wel je nieuwe winterjas kleur kan gaan worden.

Veel plezier met het uitkiezen van je nieuwe Winterjas!